Majoritatea pacienților care au suferit forme medii si severe de COVID (Sars Cov-2) au rămas cu diferite sechele.

Acordăm consultanță medicală interdisciplinară post COVID (Sars Cov-2) cu aparatură profesională performantă și medici specialiști (Pneumologie, O.R.L., Gastroenterologie, Ecografie toracică si abdominală).

Clinica medicală „SANTE VERA-MED” doreşte să aducă ceva proaspăt şi inedit pe piaţa medicală.

Primul reper important este echipa medicală alcătuită din doctori cu multă experienţă, cu multiple competenţe obţinute atât în țară cât şi în străinătate, cu lucrări medicale publicate în literatura de specialitate.
Al doilea reper important este locaţia clinicii. Am realizat un spaţiu cultivat, relaxant şi panotat cu zeci de lucrări plastice aparţinând şcolii româneşti contemporane de artă. Astfel, veţi putea aprecia lucrări create de acad. Mircea Dumitrescu, Aurel Bulacu, Nic. Alexi, Petre Velicu, Mircea Roman, Valentin Tănase, Anca Boeriu, Ion Iancuț, Florentin Vesa, Andrei Damo, Vladimir Șetran, Rareş Pantea etc.Confortul şi ambianţa cu care veţi fi primiţi la recepţia clinicii sunt completate de confortul şi dotarea medicală a celor 3 cabinete.

Totul este o poveste frumoasă, în care pacienţii, odată intraţi, să poată aprecia munca noastră şi să plece mulţumiţi şi mai puţin bolnavi. Motto-ul nostru: „"Sănătatea este cea mai valoroasă operă de artă”.

Pe baza de programare, de două ori pe lună (în zilele de sâmbătă) vom acorda ajutor medical gratuit copiilor de la orfelinate şi bătrânilor cu posibilităţi materiale reduse din azile. Acest lucru face parte din proiectul umanitar „Haideţi să învingem cancerul”, proiect început acum 3 ani de dr. Şurlea Veronica care, împreună cu soţul domniei sale, a reuşit editarea unui album de artă „Strigătul – Măştile durerii şi ale speranţei”, precum şi organizarea unei expoziţii de sculptură, pictură, grafică la „Galeria Artelor” din cadrul Cercului Militar Național Bucureşti. Zeci de artişti plastici au participat la organizarea acestei expoziţii, multe lucrări fiind donate în scopul ajutorării bolnavilor de cancer. Fiind parteneri cu reţeaua medicală „REGINA MARIA” şi furnizori de servicii medicale pentru CASA REGALĂ A ROMÂNIEI, vom încerca să transformăm coroana firmei noastre într-un simbol de valoare, profesionalism, recunoştinţă şi respect

Clinica „SANTE VERA-MED” foloseşte o soluţie software modernă de la SETRIO SOFT – BizMedica, ce pune la dispoziţia pacienţilor noştri posibilitatea programării online (de pe laptop sau mobil, de oriunde
s-ar afla şi la orice oră, cu confirmare imediată şi automată prin SMS sau e-mail).

Astfel, pacienţii nu vor mai trebui să aştepte la telefon pentru a primi informaţii despre serviciile medicale, orar şi tarife.

Pacienţii vor fi notificaţi automat prin SMS şi e-mail, evitându-se grija uitării programării. În plus, toate formularele medicale sunt în format electronic, crescând astfel eficienţa operaţională în favoarea pacientului. Altfel spus, mai mult timp pentru pacient şi mai puţin timp pentru activităţi birocratice.

Stimati pacienti

Clinica Sante Vera-Med funcționează respectând normele de funcționare a cabinetelor medicale în condițiile pandemiei COVID-19.
Conform acestor norme se vor aplica urmatoarele masuri privind accesul in clinica:

1. purtarea obligatorie a măștilor de protecție la intrarea în clinică
2. acceptarea măsurării temperaturii d-voastre la intrarea în clinică (daca valorile sunt peste 37.5 grade C și în funcție de simptome veți fi izolat și veți primi recomandări specifice)
3. respectarea programării. Veți aștepta la intrare să fiți conduși de către personalul clinicii în cabinet (recomandăm să aveți cât mai puține lucruri personale - acestea se vor depozita în siguranță la intrare)
4. nu veniti insotiti de alte persoane exceptand copii si persoanele cu dizabilitati (insotitorul se va supune acelorasi reguli/proceduri ca si pacientul);
5. respectati pasii de dezinfectare si echipare, precum si completarea chestionarelor puse la dispozitie.

Va asiguram ca si in aceste conditii de restrictii privind preventia raspandirii virusului SARS-CoV-2 Clinica Sante Vera-Med prin specialitatiile medicale pneumologie, ORL, cardiologie va fi alaturi de pacienti in diagnosticarea si tratarea suferintelor acute si cronice.

Sănătatea este cea mai valoroasă operă de artă.

ATENTIE! Acordăm si consultanță medicală online. 

Pentru detalii va stam la dispozitie pe www.santeveramed.ro / contact@santeveramed.ro/0723263950

Sănătatea este cea mai valoroasă operă de artă.
keyboard_arrow_up