Clinica medicală „SANTE VERA-MED” doreşte să aducă ceva proaspăt şi inedit pe piaţa medicală.

Primul reper important este echipa medicală alcătuită din doctori cu multă experienţă, cu multiple competenţe obţinute atât în țară cât şi în străinătate, cu lucrări medicale publicate în literatura de specialitate.
Al doilea reper important este locaţia clinicii. Am realizat un spaţiu cultivat, relaxant şi panotat cu zeci de lucrări plastice aparţinând şcolii româneşti contemporane de artă. Astfel, veţi putea aprecia lucrări create de acad. Mircea Dumitrescu, Aurel Bulacu, Nic. Alexi, Petre Velicu, Mircea Roman, Valentin Tănase, Anca Boeriu, Ion Iancuț, Florentin Vesa, Andrei Damo, Vladimir Șetran, Rareş Pantea etc.Confortul şi ambianţa cu care veţi fi primiţi la recepţia clinicii sunt completate de confortul şi dotarea medicală a celor 3 cabinete.

Totul este o poveste frumoasă, în care pacienţii, odată intraţi, să poată aprecia munca noastră şi să plece mulţumiţi şi mai puţin bolnavi. Motto-ul nostru: „"Sănătatea este cea mai valoroasă operă de artă”.

Pe baza de programare, de două ori pe lună (în zilele de sâmbătă) vom acorda ajutor medical gratuit copiilor de la orfelinate şi bătrânilor cu posibilităţi materiale reduse din azile. Acest lucru face parte din proiectul umanitar „Haideţi să învingem cancerul”, proiect început acum 3 ani de dr. Şurlea Veronica care, împreună cu soţul domniei sale, a reuşit editarea unui album de artă „Strigătul – Măştile durerii şi ale speranţei”, precum şi organizarea unei expoziţii de sculptură, pictură, grafică la „Galeria Artelor” din cadrul Cercului Militar Național Bucureşti. Zeci de artişti plastici au participat la organizarea acestei expoziţii, multe lucrări fiind donate în scopul ajutorării bolnavilor de cancer. Fiind parteneri cu reţeaua medicală „REGINA MARIA” şi furnizori de servicii medicale pentru CASA REGALĂ A ROMÂNIEI, vom încerca să transformăm coroana firmei noastre într-un simbol de valoare, profesionalism, recunoştinţă şi respect

Clinica „SANTE VERA-MED” foloseşte o soluţie software modernă de la SETRIO SOFT – BizMedica, ce pune la dispoziţia pacienţilor noştri posibilitatea programării online (de pe laptop sau mobil, de oriunde
s-ar afla şi la orice oră, cu confirmare imediată şi automată prin SMS sau e-mail).

Astfel, pacienţii nu vor mai trebui să aştepte la telefon pentru a primi informaţii despre serviciile medicale, orar şi tarife.

Pacienţii vor fi notificaţi automat prin SMS şi e-mail, evitându-se grija uitării programării. În plus, toate formularele medicale sunt în format electronic, crescând astfel eficienţa operaţională în favoarea pacientului. Altfel spus, mai mult timp pentru pacient şi mai puţin timp pentru activităţi birocratice.

Sănătatea este cea mai valoroasă operă de artă.
keyboard_arrow_up

Stimati pacienti

Avand in vedere recomandarile Ministerului Sanatatii si ale Inspectoratului de Stat pentru Situatii de Urgenta, va anuntam ca in perioada

13.03-31.03.2020 (cu posibilitatea de prelungire din motive obiective) Clinica Sante Vera-Med va fi inchisa, datorita pandemiei cu Covid-19, pentru a prevenii raspandirea infectiei.

Vom reveni cu detalii privind reluarea consultatiilor in cadrul clinicii.
Sanatatea este cea mai valoroasa opera de arta!