Șurlea Veronica

Medic primar
PNEUMOLOGIE

Mella Corina Camelia

Medic primar
O.R.L.

Ionici Anca Georgiana

Medic specialist
CARDIOLOGIE

Dinuț Adelina Petria

Medic specialist
PNEUMOLOGIE

Motoarele de căutare online nu inlocuiesc diplomele, competențele si experiența medicilor. Vă mulțumim pentru increderea acordată și pentru ca ne-ați contactat. Astfel ați facut primul pas spre vindecare.

Sante Vera-Med promovează o politică de respect și de bună relaționare cu toți pacienții, colaboratorii si angajații săi, angajându-se să combată ferm prin toate mijloacele legale care ar afecta material sau reputațional clinica.

Potrivit Legii nr 212/2012 care completează Legea nr 95/2006 privind reforma in domeniul sanatății, articolul 6411 confirma că “Amenințarea săvarșita nemijlocit ori prin mijloace de comunicare directă contra unui medic, asistent medical sau orcărui altfel de personal din sistemul sanitar, aflat in exercițiul funcțiunii, se pedepsește cu inchisoare de la 6 luni la 2 ani sau cu amendă.”

Sănătatea este cea mai valoroasă operă de artă.
keyboard_arrow_up

Stimati pacienti

Avand in vedere recomandarile Ministerului Sanatatii si ale Inspectoratului de Stat pentru Situatii de Urgenta, va anuntam ca in perioada

13.03-31.03.2020 (cu posibilitatea de prelungire din motive obiective) Clinica Sante Vera-Med va fi inchisa, datorita pandemiei cu Covid-19, pentru a prevenii raspandirea infectiei.

Vom reveni cu detalii privind reluarea consultatiilor in cadrul clinicii.
Sanatatea este cea mai valoroasa opera de arta!