Pneumologie

Un organism sănătos presupune un sistem respirator perfect sănătos. Bolile aparatului respirator se manifestă de cele mai multe ori prin simptome precum instalarea unui grad variabil de dificultate în respiraţie, scăderea toleranţei la efort, tuse uscată sau productivă, dureri toracice, sforăit, somnolenţă excesivă care poate uneori să vă pună viaţa în pericol (de ex. adormirea la volan).

Detalii

O.R.L.

Suntem o echipă formată din 3 medici cu multiple specializări medicale efectuate atât în România cât şi în străinătate. Astfel reuşim să diagnosticăm şi să tratăm o gamă largă de afecţiuni în sfera O.R.L., atât la adulţi cât şi la copii: afecţiuni acute sau cronice rino-sinusale, otice, faringo-laringiene, apnee obstructivă de somn, tulburări ale vocii, patologie tumorală benignă sau malignă.
Detalii

Cardiologie

Clinica „Sante Vera-Med" prin cabinetul de cardiologie va contribui la rezolvarea multor probleme legate de inima dumneavoastră. TOTUL din !
Detalii
Sănătatea este cea mai valoroasă operă de artă.
keyboard_arrow_up

Stimati pacienti

Clinica Sante Vera-Med s-a redeschis incepand cu data de 15.06.2020, respectand normele de functionare a cabinetelor medicale in conditiile pandemiei Covid-19.
Conform acestor norme se vor aplica urmatoarele masuri privind accesul in clinica:

1. purtati obligatoriu masca de protectie la intrarea in clinica;
2. acceptati masurarea temperaturi la intrarea in clinica (daca valorile sunt peste 37,5 grade C si in functie de simptome veti fi izolat si veti primi recomandari specifice);
3. respectati ora programarii si asteptati la intrare sa fiti condusi de catre personalul clinicii in cabinet (incercati sa aveti cat mai putine lucruri pesonale, acestea se vor depozita in siguranta la intrare);
4. nu veniti insotiti de alte persoane exceptand copii si persoanele cu dizabilitati (insotitorul se va supune acelorasi reguli/proceduri ca si pacientul);
5. respectati pasii de dezinfectare si echipare, precum si completarea chestionarelor puse la dispozitie.

Va asiguram ca si in aceste conditii de restrictii privind preventia raspandirii virusului SARS-CoV-2 Clinica Sante Vera-Med prin specialitatiile medicale pneumologie, ORL, cardiologie va fi alaturi de pacienti in diagnosticarea si tratarea suferintelor acute si cronice.

Sănătatea este cea mai valoroasă operă de artă.

 

Pentru detalii va stam la dispozitie pe www.santeveramed.ro / contact@santeveramed.ro/0723263950