Diagnosticăm şi tratăm o gamă largă de afecţiuni în sfera O.R.L., atât la adulţi cât şi la copii: afecţiuni acute sau cronice rino-sinusale, otice, faringo-laringiene, apnee obstructivă de somn, tulburări ale vocii, patologie tumorală benignă sau malignă.   Dispunem de cele mai moderne echipamente de diagnosticare şi putem efectua întreaga gamă de examinări endoscopice: nazale, otice şi faringo-laringiene utile pentru patologia benignă şi cea tumorală.   De asemenea, cabinetul este dotat cu un sistem complet de evaluare şi diagnostic al tulburărilor vocii, adresându-se în special profesioniştilor vocali (voce vorbită sau cântată), diagnosticarea putând fi continuată cu şedinţe de tratament foniatric personalizate pentru fiecare pacient. Clinica noastră este dotată şi cu o cameră fonică.   În funcţie de necesitate, specialiştii noştri pot efectua şi intervenţii chirurgicale în regim de spital în cadrul reţelei medicale „Regina Maria”, cu care am încheiat un contract de colaborare.

Medici

Mella Corina Camelia Medic primar O.R.L.

Tarife

Adeverință medicală 100 RON
Consultaţie O.R.L. 300 RON
Consultaţie control 150 RON
Endoscopie nazală/gât/ureche 200 RON
Fibroscopie nazo-faringo-laringiană 300 RON
Audiometrie 150 RON
Extracţie corp străin din nas/ureche/faringe 150 RON
Interpretare analize 150 RON
Spălătură auriculară 150 RON
Cauterizare pată vasculară 150 RON
Exerciţii foniatrice 150 RON
Incizie chist amigdalian 150 RON
Aspiraţie nas/gât/ureche 100 RON
“Second Opinion” 500 RON

Testimoniale

Acum 4 ani am fost diagnosticat cu tumoare maligna pe o coarda vocala. Am fost operat de d-na dr. MELLA CORINA si urmand tratementul prescris ma simt foarte bine.

Cornel S · Voluntari

Am incercat sa rezolv problemele de sanatate ale fetitei mele la mai multe clinici. In cele din urma mi-a fost recomandata d-na dr. MELLA CORINA si acum fetita a scapat de toate problemele medicale cu gatul si sinusurile.

Sergiu C · Onesti

Multumesc d-nei dr. MELLA CORINA pentru implicarea profesionala in tratarea sotiei mele de sinuzita cronica.

Stefana B · Lugoj

Sănătatea este cea mai valoroasă operă de artă.
keyboard_arrow_up

Stimati pacienti

Avand in vedere recomandarile Ministerului Sanatatii si ale Inspectoratului de Stat pentru Situatii de Urgenta, va anuntam ca in perioada

13.03-31.03.2020 (cu posibilitatea de prelungire din motive obiective) Clinica Sante Vera-Med va fi inchisa, datorita pandemiei cu Covid-19, pentru a prevenii raspandirea infectiei.

Vom reveni cu detalii privind reluarea consultatiilor in cadrul clinicii.
Sanatatea este cea mai valoroasa opera de arta!