Suntem o echipă formată din 3 medici cu multiple specializări medicale  efectuate atât în România cât şi în străinătate. Astfel reuşim să diagnosticăm şi să tratăm o gamă largă de afecţiuni în sfera O.R.L., atât la adulţi cât şi la copii: afecţiuni acute sau cronice rino-sinusale, otice, faringo-laringiene, apnee obstructivă de somn, tulburări ale vocii, patologie tumorală benignă sau malignă.   Dispunem de cele mai moderne echipamente de diagnosticare şi putem efectua întreaga gamă de examinări endoscopice: nazale, otice şi faringo-laringiene utile pentru patologia benignă şi cea tumorală.   De asemenea, cabinetul este dotat cu un sistem complet de evaluare şi diagnostic al tulburărilor vocii, adresându-se în special profesioniştilor vocali (voce vorbită sau cântată), diagnosticarea putând fi continuată cu şedinţe de tratament foniatric personalizate pentru fiecare pacient. Clinica noastră este dotată şi cu o cameră fonică.   În funcţie de necesitate, specialiştii noştri pot efectua şi intervenţii chirurgicale în regim de spital în cadrul reţelei medicale „Regina Maria”, cu care am încheiat un contract de colaborare.

Medici

Mella Corina Camelia Medic primar O.R.L.
Perederco Cipriana Medic specialist O.R.L.
Bănesaru Neli Medic specialist O.R.L.

Tarife

Consultaţie O.R.L. 300 RON
Consultaţie control 100 RON
Endoscopie nazală/gât/ureche 200 RON
Fibroscopie nazo-faringo-laringiană 300 RON
Audiometrie 150 RON
Extracţie corp străin din nas/ureche/faringe 150 RON
Interpretare analize 150 RON
Spălătură auriculară 150 RON
Cauterizare pată vasculară 150 RON
Exerciţii foniatrice 150 RON
Incizie chist amigdalian 150 RON
Aspiraţie nas/gât/ureche 100 RON
“Second Opinion” 500 RON

Testimoniale

Acum 4 ani am fost diagnosticat cu tumoare maligna pe o coarda vocala. Am fost operat de d-na dr. MELLA CORINA si urmand tratementul prescris ma simt foarte bine.

Cornel S · Voluntari

Am incercat sa rezolv problemele de sanatate ale fetitei mele la mai multe clinici. In cele din urma mi-a fost recomandata d-na dr. MELLA CORINA si acum fetita a scapat de toate problemele medicale cu gatul si sinusurile.

Sergiu C · Onesti

Multumesc d-nei dr Perederco Cipriana pentru implicarea profesionala in tratarea sotiei mele de sinuzita cronica

Stefana B · Lugoj

Am fost tratat de sinuzita cronica de d-na dr. Perederco Cipriana, ma simt foarte bine si voi reveni si cu alte rude care au aceleasi probleme.

Ionel C · Targu Mures

Am fost programata cu cei 2 copii la un control ORL la d-na dr. Banesaru Neli. Suntem foarte multumiti de felul cum ne-a tratat. Multumim frumos.

Florentina M · Viseul de sus

Nicioadata nu am fost primiti si tratati asa cum s-a intamplat la d-na dr. Banesaru Neli. Ne vom intoarce si pentru alte investigatii medicale.

Andrei I · Codlea

Sănătatea este cea mai valoroasă operă de artă.
keyboard_arrow_up